Despre noi

Lusil Agency este o firmă înfiinţată în anul 2014, specializată în organizarea de evenimente şi găsirea de modele, hostess şi brand ambassadors.   
Ideile puternice și profesionalismul sunt două dintre calitățile noastre cele mai de preț. Acestea vin în întampinarea nevoilor clienților noștri completând cu excelență imaginea oricărui brand.
Suntem o echipă tânără, dinamică ce mizează atât pe o imagine impecabilă cât și pe inteligența necesară în reprezentarea şi promovarea unui produs.
Doriți să faceți o excelentă primă impresie în timpul unui eveniment, oaspeții dumneavoastră să fie primiți într-o manieră profesionistă și să le oferiți o experiență pozitivă pe care nu o vor uita niciodata? Lusil Agency este ceea ce căutați.

 

 

Viziune

 
Ne propunem să devenim cel mai performant furnizor de servicii BTL, hostess şi promoting din România.

 

mai mult

Valori

 
• Transparenţă
• Profesionalism
• Orientare spre client
• Dinamism
• Pasiune
 

 mai mult

Misiune

 
• Preocupaţi să oferim servicii de foarte bună calitate
• Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării de parteneriate pe termen lung
  
mai mult

Viziune

vision

Lusil Agency își propune să devină cel mai performant furnizor de servicii BTL, hostess şi promoting din România, reușind acest lucru prin calitatea serviciilor şi prin valoriile companiei.
 
Suntem o echipă activă, care acţionează la timp. Ştim cât de important este pentru clienţii noştri, să fie cu un pas înaintea tuturor şi să aibă o imagine impecabilă la orice eveniment. Suntem adepții lucrului în echipă. Ştim faptul că lucrurile bune se construiesc împreună. Tocmai de aceea suntem alături de cei care apelează la serviciile noastre, formând alături de aceștia o echipă bine sudată, unde comunicarea este ingredientul esențial.
 
Ne implicăm 100% în fiecare proiect, adaptându-ne cu ușurință cerințelor oricărei situații. Oferim astfel soluțiile optime pentru promovarea brandului clienților nostri. Succesul lor întăreşte succesul nostru. 

 

Valori

values
Transparență - alegem o comunicare autentică și congruentă. 
 
Orientare spre client - clienții se află în centrul preocupărilor noastre, pentru ca ne pasă de ei. Investim timp și atenție pentru înțelegerea nevoilor lor, preocupându-ne constant să depășim așteptările acestora.
 
Performanță, Profesionalism și Profitabilitate - performanța ne mobilizează și abordăm orice activitate cu un profesionalism care generează un maxim de profitabilitate pentru toți cei implicați.
 
Dinamism - provocările, oportunitățile de dezvoltare și performanță ne mobilizează să găsim soluții de impact. Suntem într-o continuă schimbare și progres.
 
Flexibilitate - avem abilitatea de a ne adapta strategiile, deciziile și acțiunile în funcție de circumstanțe.
 
Pasiune - ne place ceea ce facem și ne implicăm ca atare în fiecare proiect.
 

 

Misiune

mission

Fiind orientată spre client, Lusil Agency urmărește să-și adapteze permanent oferta de servicii pentru a soluționa prompt și profesional dorințele și exigențele în continuă schimbare ale clienților săi.

Ne bazăm succesul pe încrederea clienţilor construită prin înţelegerea nevoilor lor, pe calitatea şi eficienţa tuturor serviciilor livrate.

Misiunea fiecăruia dintre membrii echipei noastre este să ofere tot ce are mai bun: energie, inteligență, frumusețe, abilități sociale, inventivitate. Căutam în permanență modalități de a utiliza resursele noastre pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.

Deţinem controlul asupra serviciilor oferite, ceea ce ne face să avem capacitate rapidă de decizie, să fim încrezători în viitor, şi mai presus de orice, să fim raţionali.