d

Servicii

Suntem aici sa te ajutam. Oferim o varietate de servicii precum:
 
     Sampling
     Furnizarea de hostesse pentru evenimente corporate, conferinte, târguri, lansari de produse, petreceri private
     Furnizarea de modele pentru prezentari de moda, evenimente fashion, reclame, reviste, figuratie
     Distributie pliante
     Mistery Shopper
     Organizarea de evenimente:
           Seminarii si Conferinte 
           Lansari de produse sau servicii 
           Festivitati 
           Cocktailuri sau dineuri 
           Petreceri aniversare 
           Petreceri de Craciun 
           Realizare campanii publicitare de promovare
   

Sedințe foto

Vă oferim posibilitatea de a realiza un book excepțional prin colaborea cu fotografi profesioniști. În cadrul sedinței foto veți beneficia de machiaj și hairstyling profesionist.

Samplingul are ca prim scop promovarea unui produs sau serviciu printr-o campanie unde promoterii reprezinta elementul cheie in cresterea vanzarilor. Prin intermediul campaniilor de sampling, consumatorul afla informatii despre un produs sau serviciu si are posibilitatea testarii acestuia. Toate acestea reprezinta o maniera sigura si eficienta de marire a vanzarilor si fidelizare a clientilor. Pe langa promoteri, va punem la dispozitie team-leaderi si supervizori pentru a se asigura de buna desfasurare a proiectului.
Astfel de campanii se pot desfasura in locatii precum: supermarket-uri, hipermarket-uri, lanturi de magazine specializate, benzinarii, targuri, expozitii, cluburi, stradal, etc.
 
Atributii promoter: 
   Atitudine profesionista si pozitiva
   Cunostinte aprofundate despre produs sau servici
   Putere de convingere 
   Distribuirea de materiale promotionale
   Prezenta placuta  
  Abordarea si atragerea atentiei clientilor asupra produselor promovate 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pentru buna desfasurare a unei campanii de sampling recomandam organizarea unui training specializat in cadrul caruia promoterii sa fie informati in legatura cu mecanismul campaniei si a sarcinilor ce le revin.
Pentru testarea eficientei campaniei de sampling oferim rapoarte de vanzare detaliate in care centralizam activitatea desfasurata, gestiunea produselor si feedback-ul primit din partea clientilor.
Serviciile de hostess reprezinta activitatea de intampinare si interactionare cu invitatii unui eveniment, indiferent de tipul acestuia (targ, expozitie, petrecere, nunta, botez, conferinta, promovare de produs, lansare). Scopul principal al acestei activitati este oferirea de informatii, intretinerea bunei desfasurari a evenimentului si ghidarea invitatilor la locurile lor.
 
Atributii personal hostess: 
   Intampinarea invitatilor
   Oferirea de informatii 
   Inregistrarea invitatilor si ghidarea sau insotirea lor catre locurile rezervate
   Atragerea clientilor la stand (in cazul targurilor si expozitiilor
   Distribuirea materialelor publicitare
   Promovarea unor produse sau servicii
   Stimularea vanzarilor
 
 
 
Profil hostess: 
   Aspect fizic placut
   Inaltime minima 1,70 m
   Atitudine pozitiva si dinamica
   Cunoasterea a cel putin o limba straina
 
In functie de amplitudinea evenimentului si preferinta beneficiarului se poate organiza un casting live pentru alegerea personalului ce se potriveste cel mai bine cu imaginea produsului sau serviciilor promovate. De asemenea, se poate opta pentru o varianta rapida si eficienta precum realizarea unui casting pe baza de fotografii.
Distributia de pliante sau flyeringul reprezinta campania de promovare in care promoterii distribuie materiale publicitare in zone stabilite anterior cu scopul informarii potentialilor consumatori/clienti in legatura cu produsul sau serviciul promovat. Materialele publicitare pe care promoterii le impart pot fi pliante, cataloage, brosuri, reviste, ziare. Toate acestea pot fi distribuite atat in locatii outdoor (stradal) cat si indoor (in supermarketuri, targuri, expozitii, cladiri de birouri, din usa in usa, cutii postale).
 
Atributii personal flyering:
   Impartirea pliantelor persoanelor targetate de catre client
   Oferirea de informatii suplimentare
   Abordarea convingatoare
   Atitudine pozitiva
   Raportare
 
 
Pe langa promoterii cu experienta pe are ii avem in vasta baza de date, oferim la cerere si alte servicii conexe. Pentru impartirea pliantelor in zonele publice este necesara obtinerea de autorizatii de la primarie sau locatia vizata. Agentia noastra poate asigura atat obtinrerea de autorizatii cat si suport pentru stabilirea zonelor de desfasurare a campaniei, crearea flyerelor, cat si costumatia promoterilor.
 
Profil promoter flyere:
   Aspect fizic placut
   Seriozitate
   Punctualitate
   Calitati de comunicare