Eveniment Dr. Oetker

 
În perioada 8-10 august, în Galeria Feeria (Carrefour Baneasa), Dr. Oetker, alături de specialiștii în cooking ai revistei Femeia, au invitat toți pofticiosii la testare, degustare și la tombole cu premii dulci. Un adevarat regal al gustului!
 
A fost un weekend dulce și răcoros cu prajiturile fără coacere de la Dr. Oetker. Delicioasele deserturi pot fi realizate de oricine ușor și rapid. Prajiturile sunt perfecte pentru vară și pot fi preparate în zeci de feluri în funcție de preferințe și imaginație.
 
Cei care au trecut pragul Galeriei Feeria au fost întâmpinați de frumoasele hostesse Lusil Agency, care au completat savoarea și gustul delicios al prajiturilor Dr. Oetker cu prezența și zâmbetul lor. Fetele agenției au fost pregătite să ofere cumpărătorilor toate informațiile de care au nevoie pentru a prepara simplu și rapid noile sortimente de prăjituri. Pofticioșii, cu mic cu mare, au fost invitați sa guste din rețetele delicioase și să vadă cu ochii lor cât de facil se poate prepara un desert savuros cu care îi pot rasfata pe cei dragi atunci cand nu au foarte mult timp la dispoziţie şi nici prea multă experienţă în bucătărie.